Nieuwsbrief

 

Onze ICB-projecten

Bekijk hieronder onze projecten.

 

De Bleek, Vianen

>  De Bleek, Vianen

Op de voormalige 'Varkenswei' in Vianen, net buiten de oude stadsmuur, verrijzen 37 woningen in vijf verschillende types. Dat betekent voor iedereen een woning naar wens. De buurt is ruim opgezet, met rustige straten, veel parkeerruimte in vakken of op eigen terrein.
115 appartementen Deltakwartier Arnhem

>  115 appartementen Deltakwartier Arnhem

Na De Blauwe Weide fase 2 en De Blauwe Weide fase 3 gaat Hegeman Bouwgroep Almelo voor woningcorporatie Vivare het Deltakwartier realiseren. Deltakwartier ligt recht tegenover De Blauwe Weide fase 3 en bestaat uit 115 huurappartementen, verdeeld over 3 gebouwen.
Blauwe Weide fase 3, Arnhem

>  Blauwe Weide fase 3, Arnhem

Hegeman Bouwgroep Almelo realiseert de derde fase van herstructureringsproject Blauwe Weide fase 3. Opdrachtgever Vivare heeft als doel werd gesteld om met behulp van ketenintegratie, Lean en BIM te komen tot de ontwikkeling van de bouw van 66 huurappartementen en 26 koopwoningen.
Landsherenkwartier, Deventer

>  Landsherenkwartier, Deventer

In de wijk Keizerslanden, buurt Landsherenkwartier te Deventer wordt op dit moment druk gewerkt aan de realisatie van 5 woonblokken. Deze zullen door Hegeman Bouwgroep Almelo worden ontwikkeld en gerealiseerd.
Nieuwbouwwijk De Bloembedden, Culemborg

>  Nieuwbouwwijk De Bloembedden, Culemborg

In Culemborg ligt het plan “de Bloembedden”. Het plan maakt onderdeel uit van de bloemenbuurt en ligt aan de Oostersingel. De bestaande woningen / bedrijfsgebouwen zijn gesloopt en maken plaats voor 68 eengezinswoningen (22 huur en 46 koop), plus 8 seniorenwoningen (huur).
Retailpark Oostpoort Roosendaal

>  Retailpark Oostpoort Roosendaal

2 Retailgebouwen, gelegen op het bedrijventerrein Majoppeveld te Roosendaal. In gebouw 1 komen 6 units, o.a. de Xenos, Blokker Tuin en een Wok. In gebouw 2 komen in totaal 7 units o.a. Leen Bakker, Outdoor & Travel Outfitters, Gevier, Bruynzeel.
65 woningen Muziekwijk, Zwolle

>  65 woningen Muziekwijk, Zwolle

In de Muziekwijk te Zwolle worden door Hegeman Bouw Vriezenveen 18 appartementen en 47 woningen gerealiseerd. Het project is een voorbeeld waar ketenintegratie en ICB samenkomen en is naast innovatie en ketenintegratie een voorbeeldproject van duurzaamheid en energiereductie.
Fase 1 De Landerije Welberg, Steenbergen

>  Fase 1 De Landerije Welberg, Steenbergen

Aangrenzend aan de Hoogstraat, ter hoogte van de rand van de bebouwde kom, dragen 35 woningen in verschillende typen zorg voor een verfrissende entree van Steenbergen. In de eerste fase zij er 12 woningen gerealiseerd.
Fase 2 De Landerije Welberg, Steenbergen

>  Fase 2 De Landerije Welberg, Steenbergen

Aangrenzend aan de Hoogstraat, ter hoogte van de rand van de bebouwde kom, dragen 35 woningen in verschillende typen zorg voor een verfrissende entree van Steenbergen.In de tweede fase worden 4 half vrijstaande woningen gebouwd.
118 woningen Muziekwijk

>  118 woningen Muziekwijk

Hegeman Bouwgroep Almelo, in samenwerking met INBO-architecten, ontwerpt, realiseert en onderhoud de derde fase van de Muziekwijk te Zwolle. Deze opgave komt voort uit een Design & Build selectie van Woningstichting SWZ. Het betreft de nieuwbouw van 78 woningen en 40 appartementen.
Blauwe Weide fase 2, Arnhem

>  Blauwe Weide fase 2, Arnhem

Aan de Laan van Presikhaaf worden in opdracht van Vivare 136 wooneenheden gerealiseerd. De bouw is februari 2010 gestart en naar verwachting is de oplevering in juli 2012
Schuttershof, Achtmaal

>  Schuttershof, Achtmaal

Nieuwbouw van 13 woningen aan de Schuttershof, Achtmaal Het project bestaat uit: - 4 ruimopgezette woningen van het type Stylo Trigo - 9 woningen van het type Stylo Senso
Busschieterslaan, Etten-Leur

>  Busschieterslaan, Etten-Leur

Deze 17 woningen zijn gebouwd in het noordelijk deel `De Buitentuinen` van Schoenmakershoek. De Buitentuinen wordt van het zuidelijk deel `De Dorpstuinen` gescheiden door het Schoenmakerspark met prachtige waterpartijen en een doe- en speelpark.
Muldersweg Etten-Leur

>  Muldersweg Etten-Leur

Wonen in een Parkwoning aan de Muldersweg in Schoenmakershoek betekent wonen in een groene en kindvriendelijke omgeving. De 14 Parkwoningen zijn allen gesitueerd tegenover het Schoenmakerspark en gunnen u als bewoner een ruim en fraai uitzicht.
Krabbedijke

>  Krabbedijke

Ontwikkeling 10 eengezinswoningen en 2 twee onder een kap woningen.
Rilland

>  Rilland

Ontwikkeling en realisatie van 6 eengezinswoningen.